13/12/2016

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp rep una subvenció a través del SOC per la contractació de 8 persones desocupades durant 6 mesos.

 

El 7 de desembre de 2016, el Servei d’Ocupació de Catalunya ens ha resolt favorablement a la subvenció sol·licitada per l’Ajuntament en referència a la convocatòria de Programes de suport als territoris amb majors necessitas de reequilibri territorial i social: Projecte Treball als Barris 2016.

L’import atorgat ha sigut de 89.826,17€, i aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris i finançada pel Ministerio d’Empleo y Seguridad Social-Servicio Público de Empleo Espanyol.

El programa consisteix en la contractació laboral de 8 persones, 3 Oficials de 1ª i 5 peons del sector de la construcció, per la construcció de passos de vianants dins l’àmbit del Barri de La Florida de Miami Platja. Aquestes persones, tal i com marca les bases de la subvenció, han de ser aturades, residents al barri objecte d’actuació, en aquest cas el Barri de La Florida de Miami Platja, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO) al Servei d’Ocupació de Catalunya i no cobrin prestació per desocupació.

Aquest programa té un doble objectiu, per una banda reduir l’atur amb la contractació de 8 persones aturades del sector de la construcció durant un període de 6 mesos i per l’altra millorar l’accessibilitat del barri, que consistirà en fer el rebaix de voreres en diferents cruïlles de l’àmbit, perquè siguin accessibles per creuar els passos de vianants.

 

logo-soclogo-gencat ministerio-de-empleo-y-ssfse_amb_lema

 

 

Attachments
  • logo-gencat
  • fse_amb_lema