13/03/2017

El monòleg de l’humorista David Guapo i el musical Disney de la cantant Gisela seran els plats forts de les festes de Sant Josep. El programa també comptarà amb una festa per als joves i una jornada gastronòmica. 

Miami Platja es prepara ver viure la Festa Major de Sant Josep, que se celebrarà del 16 al 20 de març. Enguany el programa compta amb grans propostes, com el monòleg de l’humorista David Guapo, que arribarà la nit del divendres 17 de marça amb l’espectacle #Quenonosfrunjanlafiesta; el musical Disney de la coneguda cantant i actriu Gisela, que, dissabte 18 de març a les 19 hores, portarà l’obra “Gisela i el llibre màgic”; o la comèdia musical romàntica, “Lo Tuyo y lo Mío”, que tindrà lloc el diumenge 19 de març a les 22 hores.

(Descarrega el programa de les festes de Sant Josep aquí)

Els actes s’iniciaran de manera oficial el divendres 17 de març a les 19 hores amb el pregó de festes, que anirà a càrrec de la veïna Lourdes Pacheco. Durant aquests dies hi haurà activitats adreçades a tots els públics. Entre els actes que s’han programat també es destaca l’espectacle infantil de màgia “La llavor del Somriure”, que tindrà lloc dissabte 18 de març a la plaça del Centre Polivalent a les 12 hores. Durant la tarda hi haurà una cursa BTT i a la nit el gran ball de Festa Major amb l’orquestra Shákata.

El diumenge 19 de març, es duran a terme activitats adreçades als aficionats del tir al plat, de les bitlles i de la gastronomia. En aquest sentit, s’ha organitzat una festa multicultural on es podran degustar plats típics de diferents països. Aquesta jornada, que s’iniciarà a les 12 hores al poliesportiu de Miami Platja, es complementarà amb actuacions de diferents entitats i un bingo popular amb animació.

Durant les festes, els joves també podran participar en diferents activitats. Així, diumenge 19 de març a partir de les 00 hores, hi haurà una Festa Jove al Centre Polivalent a càrrec de la coneguda discoteca mòbil Más&Más. A més, el Casal de Joves K2 acollirà durant aquests dies els tradicionals tornejos de futbolí, ping-pong i Play Station. Les festes de Sant Josep es tancaran, dilluns 20 de març a partir de les 11 hores, amb la pintada d’un mural a la façana de l’Escola Joan Miró.

La venda de les entrades pels espectacles de David Guapo i Gisela es fa de manera anticiada a l’oficina de Festes (sala 1) del Centre Polivalent. El cost de cadascuna és de 10 euros. També es podran adquirir el mateix dia a la taquilla del poliesportiu, una hora abans, per 12 euros. Pel que fa als tiquets del musical “Lo Tuyo y lo Mío”, també es podran comprar a l’oficina de Festes. En aquest cas, el seu preu és de 3 euros.

Concurs d’Instagram i Facebook

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp posa en marxa un concurs que convida a tothom a penjar fotografies relacionades amb els actes que s’organitzen per les festes de Sant Josep de Miami Platja, amb l’etiqueta #StJosepMiamiPlatja. La millor fotografia guanyarà un sopar per a 2 persones a un restaurant del municipi.

 

Attachments