23/08/2012
El Pla de Barris de la Florida amplia la seva oferta de cursos formatius.

La Regidoria del Pla de Barris de l’Ajuntament de Mont-roig té previst a partir del mes de setembre la realització de diversos cursos de formació dirigits a diferents col•lectius de la població del municipi. Així a finals de setembre i a mitjans d’octubre s’iniciaran uns “Seminaris ocupacionals per a la cerca de feina” adreçats a la població desocupada que permetran als assistents incrementar les seves competències en la cerca de feina.

També pel mes d’octubre s’han planificat unes capsules formatives d’emprenedoria i cooperativisme en femení dirigides a millorar l’empleabilitat i afavorir la inserció laboral de les dones aturades del municipi.

Finalment, al novembre, l’Aula TIC del Pla de Barris acollirà un curs d’informàtica bàsica per a gent gran que consta de 30 hores de formació i que pretén apropar el món de la informàtica a aquest col•lectiu, aconseguint així promoure l’alfabetització digital entre la població.

Tots aquells ciutadans del municipi interessats en obtenir més informació sobre algun d’aquests cursos de formació poden dirigir-se a l’Oficina del Pla de Barris de la Florida de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h, trucant al 977 170440 o bé consultant la pàgina web del projecte.