La campanya  recorda que la cendra i les burilles del tabac ben apagades s’han de dipositar al contenidor gris de deixalles no orgàniques. Des d’aquest matí, les agents cíviques de Miami Platja reparteixen flyers amb informació de la campanya i regalen cendrers portàtils on llençar les burilles.

 

La campanya recorda que llençar les burilles a la via pública és una actitud incívica que perjudica la imatge del municipi i requereix una gran despesa en serveis de neteja. Aquestes conductes incíviques poden comportar una sanció econòmica de fins a 400 euros segons l’ordenança municipal de residus.

A més, cal recordar que està prohibit fumar en parcs infantils i àrees de jocs per a la infància. No es permet fumar a la rodalia dels centres sanitaris i dels centres d’ensenyament; tots els espais tancats d’ús públic són lliures de fum i, per últim, fumar perjudica greument la salut dels ciutadans i de les persones del seu voltant. L’incompliment d’aquestes obligacions implica sancions de fins a 10.000 euros segons la Llei del Tabac.

 

Attachments
  • img_8533-375x500-2
  • img_8528-375x500-2
  • campanya-civisme_burilles-tabac_2-360x500-2