05/06/2015
El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) va adjudicar al municipi, 4 accions formatives vinculades a l’obtenció dels Certificats de Professionalitat en les especialitats de Comerç i la Informática.

La formació d’oferta té com a finalitat oferir a les persones treballadores prioritàriament a les desocupades, una formacartell-ifct0108-opcio-bció
ajustada a les necessitats del mercat laboral i afavorir així la productivitat i la competitivitat de les empreses. aquests cursos van dirigits prioritàriament a persones treballadores en situación d’atur demandants d’ocupació. aquestes han d’estar inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya abans d’iniciar l’acció formativa, tant si son persones en situación d’atur, com si son persones treballadores ocupades.

Al desembre, des de la Regidoria de Pla de Barris es va començar la primera acció formativa d’Activitats Auxiliars de Comerç i pel proper 15 de juny s’iniciaran els dos cursos vinculats a la informática.

Descripció del certificat de professionalitat:

2 cursos – IFCT0108 OPERACIONS AUXILIARS DE MUNTATGE I MANTENIMENT DE SISTEMES MICROINFORMÀTICS.

Aquests cursos consten de 310h de formació teórica i 80h de practiques professionals no laborals en empreses.

Horari dels 2 cursos:

  • Dilluns a divendres de 8h a 13h o
  • Dilluns a divendres de 13h a 18h

 

Lloc: Aula TIC del Pla de Barris situada al Centre Polivalent, C/Sòria 16-18 de Miami Platja.

Tota la información es pot trovar als següents enllaços: Oficina de treball

Per més información i inscripcions podeu contactar amb l’Oficina del Pla de Barris (C.Sòria 14, Miami Platja) al telèfon 977 17 04 40, de dilluns a divendres de 9h a 14h, o enviar un correu a l’adreça electrónica: pladebarris@mont-roig.cat