Amb el lema “Fent barri, fem poble”, la plaça del Centre Polivalent s’omplirà de tallers, exhibicions, actuacions i gastronomia

La iniciativa és possible gràcies a la implicació dels joves i les dones dels programes Dinamització Juvenil i Dones i Cooperativisme i de diverses entitats de l’àmbit

“Fent barri, fem poble” és el lema de la jornada d’activitats que organitza el Pla de Barris de La Florida de Miami Platja el proper dissabte 14 d’abril. De les 10 del matí fins a les 9 del vespre, la plaça del Centre Polivalent acollirà una vintena de propostes culturals, festives i gastronòmiques per tal de reunir i cohesionar a totes aquelles persones que viuen i treballen en aquesta zona.

Es tracta d’una iniciativa que vol fomentar el sentiment de pertinença al barri, transmetre el missatge que tothom hi té cabuda i aconseguir que els veïns i veïnes se sentin orgullosos de pertànyer-hi. Tot plegat per enfortir els vincles entre el veïnat, posar en valor els aspectes positius d’aquest àmbit i teixir relacions i xarxa entre les entitats i totes les persones que en formen part.

De fet, els joves i les dones del barri que participen als programes de Dinamització Juvenil i Dones i Cooperativisme prenen un protagonisme especial en aquesta jornada, doncs han liderat i organitzat moltes de les activitats que s’hi oferiran com els tallers, jocs o la decoració de l’espai. D’altra banda des del Pla de Barris s’ha buscat també la implicació de les diverses entitats presents a la zona que, amb les seves propostes, contribuiran a fer gran la iniciativa.

La jornada s’iniciarà amb un esmorzar popular gratuït amb xocolata i coca i finalitzarà amb la representació de l’obra teatral participativa “A jornada completa”. Durant tot el dia tindran lloc diverses activitats com un vermut electrònic, tallers, inflables per la canalla, exhibició de country, sardanes, gaites i sevillanes, actuacions musicals, batucada, tornejos i molt més!

Entre les propostes, destaquen les exposicions: “Pla de Barris La Florida 2010-2018” i “Mirada apreciativa” amb fotografies de moments viscuts al barri.