16/05/2012
El servei es posarà en funcionament abans de la temporada d’estiu.

La instal·lació d’un punt d’informació tàctil a la Oficina de Turisme de la Plaça Tarragona de Miami Platja és una de les accions dutes a terme pel Pla de Barris per aquest any 2012. Està previst que el nou servei es posi en funcionament abans d’aquest estiu, de manera que durant els mesos amb més afluència de públic el punt tàctil d’informació estigui operatiu pels ciutadans i pels turistes del municipi.

Aquest nou servei per al ciutadà i pel visitant inclourà una pantalla tàctil d’accés directe des de l’exterior de l’edifici amb informació general del municipi, dels recursos culturals i patrimonials, de l’agenda d’actes, de la previsió meteorològica, farmàcies de guàrdia, telèfons d’utilitat i d’urgència, horaris dels transports públics, així com dades sobre la localització i informació dels serveis comercials, de restauració i de l’allotjament. Tota aquesta informació es proporcionarà en català, castellà, anglès, francès i alemany i s’està valorant la possibilitat d’incorporar altres llengües com el rus.

La iniciativa del Pla de Barris permetrà ampliar i cobrir el servei d’informació al visitant i al propi ciutadà durant aquelles franges horàries on la majoria de serveis públics estan tancats al públic, és a dir, un servei 24 hores, 365 dies a l’any.

Aquesta nova actuació, que s’emmarca en el projecte de Turisme de Qualitat promogut per la Llei de Barris, pretén dinamitzar i fomentar la promoció local i turística del Municipi i més concretament, del Barri de la Florida.