Els poliesportius de Mont-roig i Miami Platja acolliran la celebració, que tindrà lloc diumenge 24 de novembre, amb activitats per tota la família, així com l’acte de benvinguda als nadons.

Dissabte i diumenge a les set de la tarda hi haurà també dos espectacles infantils, un de titelles i un de teatre.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ja ho té tot a punt per celebrar la quarta edició d’un esdeveniment lúdic i participatiu pensat per homenatjar a tots els infants del municipi i en especial als nounats. Es tracta de la Festa de la Infància, que arriba a la quarta edició i que tindrà lloc el proper diumenge 24 de novembre.

De les onze del matí a les dues de la tarda, els poliesportius municipals de Mont-roig i Miami Platja s’ompliran d’activitats perquè els nens i nenes i les seves famílies es diverteixin amb tot el que s’ha preparat: tallers de cuina, de dibuix, inflables, jocs gegants i la visita de la mascota infantil Momi.

De nou, la iniciativa vol donar la benvinguda als nadons que hagin nascut entre l’1 de novembre del 2018 i el 31 d’octubre d’aquest 2019. Aquest acte s’ha programat a les 11h a Mont-roig i a les 12.30h a Miami Platja.

Espectacles infantils de titelles i de teatre

En aquesta edició, a més, el programa inclou dos espectacles infantils. Dissabte a les set de la tarda, el Teatre del Centre Polivalent de Miami Platja acollirà “La rateta que…”, de la Companyia B, una versió divertida del clàssic conte infantil amb el segell del Festival Guant. També diumenge a la mateixa hora, al Centre Cultural Església Vella de Mont-roig tindrà lloc l’obra de teatre “La princesa en texans” de la Companyia Sgratta, una obra per trencar estereotips i fer-se un tip de riure.

Un any més, entre els dibuixos dels nens i nenes que participin al taller s’escollirà el cartell de la festa de l’any vinent. En aquest sentit el cartell d’aquest 2019 és de la Marina Ferré, de 8 anys.