Per donar a conèixer el centre s’organitza una jornada de portes obertes i una xerrada de Mindfullness, el proper dijous 27 d’abril.

En aquest recinte també s’hi ubica l’Oficina d’Impuls Econòmic i Ocupació amb els seus corresponents serveis, com el Club de Feina i la Borsa de Treball.

Per donar a conèixer aquest nou servei s’ha organitzat una jornada de portes obertes, que tindrà lloc el proper dijous 27 d’abril de 9h a 15h i de 17h a 21h. Per cloure la jornada s’ha organitzat una xerrada gratuïta sobre Mindfulness, una eina que permet treballar l’atenció i la consciència plena mitjançant exercicis que procuren el benestar de la persona tant en l’àmbit laboral com personal. La xerrada es realitzarà a les 19h.L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació, ha posat en marxa L’Espai, un centre de treball compartit basat en el concepte del coworking. Es tracta d’una forma de treball que permet a professionals de diferents sectors compartir un mateix espai físic i virtual per dur a terme la seva feina.

L’Espai, el nou centre de treball compartit

Per donar a conèixer aquest nou servei s’ha organitzat una jornada de portes obertes, que tindrà lloc el proper dijous 27 d’abril de 9h a 15h i de 17h a 21h. Per cloure la jornada s’ha organitzat una xerrada gratuïta sobre Mindfulness, una eina que permet treballar l’atenció i la consciència plena mitjançant exercicis que procuren el benestar de la persona tant en l’àmbit laboral com personal. La xerrada es realitzarà a les 19h.

Creació de sinèrgies empresarials

Aquesta oficina, oberta a tothom, té l’objectiu de donar les màximes facilitats a emprenedors i empresaris del municipi i de l’entorn per tal que puguin desenvolupar els seus projectes. Així, aquelles persones que vulguin treballar en un ambient agradable i de cooperació podran acollir-se a aquest servei.

El coworking, ubicat molt a prop de les Oficines Municipals de Miami Platja, concretament a l’avinguda de Màlaga, 32, està pensat per facilitar la creació de sinergies empresarials. A més, és un espai que afavoreix l’apropament de l’administració al sector productiu de Mont-roig del Camp. Així, la regidora de l’Àrea d’Impuls Econòmic, Yolanda Pérez, acompanyada pels tècnics d’aquest departament, tindrà la seva taula de treball en aquest recinte. En aquest sentit, el projecte contempla la integració del Club de Feina i dels serveis de la Borsa de Treball. A més, es tracta d’un espai equipat on tindran lloc diferents cursos de formació, presentacions i reunions.

Serveis bàsics per als usuaris

El centre de treball compartit ofereix les instal·lacions i serveis com connexió a Internet, ús de PC’s comunitaris, cuina office, impressora, fotocopiadora, escàner i sala de reunions, entre altres. Els coworkers podran accedir a l’Espai les 24 hores durant els 7 dies de la setmana. No obstant, l’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. El preu de lloguer del coworking és de 50 euros mensuals, 30 euros mensuals a mitja jornada i 10 euros un dia de 8 a 15 hores. Els interessats que s’apuntin es podran beneficiar de l’oferta especial d’un mes gratuït.

Consulta el flyer informatiu amb els serveis que s’ofereixen. Flyer l’ESPAI

Attachments
  • sala-de-reunions-463x348
  • oficina-du2019impuls-economic-i-ocupacio-463x348