Aquesta setmana s’inicien també canvis en els sentits de la circulació dels carrers de l’àmbit per guanyar places d’aparcament

L’empresa confirma que els treballs s’iniciaran la setmana vinent i posa a disposició de la ciutadania dos canals de contacte, una oficina a l’avinguda Barcelona i el telèfon 673.32.11.38

Les tasques de senyalització de l’obra de l’avinguda Barcelona han començat avui dimarts. Es tracta del pas previ a l’inici dels treballs que, segons ha confirmat l’empresa Sorigué, s’iniciaran la setmana vinent. Es per això que aquests dies se senyalitzarà tota l’obra, s’efectuaran canvis en els sentits de circulació en carrers adjacents i es procedirà al tancament del primer tram afectat.

Els cartells que indicaran els desviaments provisionals, s’han començat a col·locar aquest matí. En concret, s’estableixen les avingudes Prínceps d’Espanya, de Sevilla, de Granada i Doctor Gil i Vernet com a recorregut alternatiu per aquelles persones que fins ara utilitzaven l’avinguda Barcelona com a via de pas.

Canvis de circulació per guanyar places d’aparcament

Aquesta setmana es duran a terme també tasques de senyalització horitzontal i vertical a diversos carrers i avingudes adjacents a l’obra que passaran a ser de sentit únic. L’objectiu és poder guanyar noves places d’aparcament en l’àmbit comprès entre els carrers Illes Canàries a carrer de Gandesa i de l’Avinguda de los Angeles a carrer de la Marina. A partir del cap de setmana s’haurà de circular segons les noves condicions viàries. Consulta aquí els canvis de sentits de la circulació àmbit avinguda Barcelona.

Tancament del primer tram de les obres

Els treballs per prosseguir al tancament de l’obra s’inicien també aquesta setmana. En aquesta fase es col·locaran tanques als laterals de l’avinguda al tram comprès entre la plaça Tarragona i l’avinguda Viena. Un cop estiguin instal·lades ja no es podrà aparcar en aquest espai. De cara a dilluns està previst que es faci el tancament del trànsit viari i que la plaça de Tarragona passi a funcionar com una rotonda.

Tot i això, la circulació de vianants seguirà oberta fins a una fase molt avançada de l’obra. Aquests podran passar per les voreres existents en les condicions actuals. En el moment en què es treballi la vorera, el pas de vianants s’habilitarà pel vial central.

A més, quan la circulació estigui tancada, de forma general i en la mesura del possible, s’habilitaran dins la zona d’obra accessos als veïns que tinguin aparcaments privats. Pel que fa als comerços, aquests disposaran de zones de carrega i descàrrega, amb una distància mitjana de 50 a 70 metres, podent arribar a un màxim de 100 metres.

L’empresa obre dos canals de contacte

Sorigué posa a disposició de la ciutadania dos canals de contacte corresponents a l’equip de l’obra que estaran actius mentre durin els treballs. Es tracta d’una oficina d’obra a l’avinguda Barcelona número 78, local 3 i d’una persona d’informació de les obres que comptarà amb un telèfon d’assistència les 24 hores del dia. Aquest telèfon és el 673 32 11 38.