Del 12 al 28 de novembre es duran a terme al municipi diferents activitats relacionades amb la salut de les dones, amb actes destinats per a adultes, joves i nenes.

El programa Dones i Salut, que impulsa la Regidoria de Cultura, Polítiques d’Igualtat i de la Dona de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, oferirà del 12 al 28 de novembre una dotzena d’actes (tallers, concerts, teatre i conferències) amb l’objectiu de millorar la salut de les dones del municipi, amb activitats dirigides de forma específica per segments d’edat.

La primera d’aquestes activitats es realitzarà el dia 12 de novembre al Centre Polivalent de Miami Platja amb la presentació de la nova entitat de dones de Miami Platja, anomenada “El Jardín de Violeta”, en un acte que comptarà amb la cantant Maria Jacobs com a convidada especial.

Posteriorment tindran lloc diversos espectacles, com ara funcions teatrals i monòlegs,  que s’allargaran fins el dia 28 de novembre i posaran la clau d’humor al Programa de Dones i Salut d’aquest any. En concret,  els dies 13 i 20 de novembre la companyia La Boia Teatre realitzarà a les biblioteques municipals l’espectacle infantil “La veritat de les princeses”; el dia 16 de novembre al Centre Polivalent de Miami Platja està programat el monòleg per públic adult “Ai cony!”, a càrrec de la companyia Teatre de Maleta, que pretén donar veu a les emocions i inquietuds de les dones del segle XXI; i el dia 24 de novembre l’espectacle “La princesa en texans”, de la Companyia Sgratta, arribarà al Centre Cultural Església Vella.

El diumenge 17 de novembre arribarà també al Centre Cultural Església Vella de Mont-roig el concert “Dona Respira Música”, amb el duet CoverH, i el taller “Remeis naturals de tardor”, a càrrec de la Silvestrina, que ens ensenyarà com utilitzar les plantes de tardor per elaborar remeis naturals. El dia 25 de novembre Gustavo Polistena i Raquel Duque impartiran dos tallers de defensa personal per a dones al Centre Polivalent de Miami Platja i al Casal de Joves K1 de Mont-roig, respectivament.

Finalment, es faran dues xerrades sobre cicle menstrual a càrrec de Fanny Ulldemolins, amb l’objectiu d’acabar amb els tabús relacionats amb aquest tema, i es llegirà el Manifest per l’eliminació de la violència envers les dones, el dilluns 25 de novembre a les dotze del migdia davant les oficines municipals de Miami Platja i una hora més tard davant de les oficines municipals de Mont-roig.

Descarrega’t el programa de Dones i Salut 2019:

Programa Dones i Salut 2019