23/08/2012
L’Àrea del Pla de Barris de la Florida ha posat en funcionament la seva pàgina web, www.pladebarrisdelaflorida.cat, que inclou tota la informació sobre les diferents actuacions de caire urbanístic, social i econòmic que s’estan duent a terme en el marc del programa de barris.

 

Aquesta nova eina digital disposa de diferents seccions informatives entre les quals s’hi troben la situació actual del barri de la Florida, les propostes d’actuació i un mapa que permet visualitzar de forma molt gràfica l’abast del projecte. A la web també hi ha un apartat dedicat a les notícies que es produeixin en relació amb el Pla de Barris de la Florida i una agenda on s’hi poden consultar les diferents activitats previstes. A més a més, el nou lloc web disposa d’una adreça de correu electrònic, pladebarris@mont-roig.com, oberta a totes les qüestions, dubtes o suggerències que els veïns i veïnes del barri de la Florida vulguin expressar.

El principal objectiu de la pàgina web del Pla de Barris, així com del seu perfil de facebook, és facilitar la comunicació i la difusió del projecte, potenciant així, la interactivitat amb els ciutadans del municipi.