Màquina rasadora treballant a l’avinguda de Barcelona

Les obres de l’avinguda Barcelona, tot i la possible pròrroga del Pla de Barris, seguiran el calendari previst i acabaran a finals d’any

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp us informa de les novetats en relació a l’obra de renovació i millora dels serveis urbans i pavimentació de prop d’un quilòmetre de l’avinguda Barcelona.

  • Dimecres vinent està previst que s’acabi la rasa del col·lector d’aigües pluvials, de fins a 4 metres de profunditat i 1,5 metres d’amplada, que s’ha estat executant amb la màquina rasadora.
  • Una vegada finalitzats els treballs de la màquina rasadora, que són els que han provocat més pols i soroll, començaran els treballs previs de preparació per a l’asfaltat de la part central de l’avinguda, que es portaran a terme les pròximes setmanes, minimitzant considerablement les molèsties ocasionades per la pols.
  • Un cop estigui la part central asfaltada es desviaran els vianants per aquesta zona i s’habilitaran passos cap a les façanes. Simultàniament s’executaran els treballs a la zona de les voreres.
  • Pròximament s’habilitaran més zones i places d’aparcament a tots els encreuaments amb l’avinguda de Barcelona, ampliant-ho del cap de setmana a cada dia de la setmana.

Recordem que aquesta obra està cofinançada entre l’Ajuntament i la Generalitat a través d’una subvenció atorgada al Pla de Barris de La Florida. El comunicat que va sortir ahir sobre la possibilitat de demanar una pròrroga del Pla de Barris a la Generalitat no afectarà el calendari previst i l’acabament de les obres continua sent a finals d’aquest 2018.

Recordem també que el tram entre plaça de Tarragona i plaça de Jaén és l’únic tram de l’avinguda Barcelona que forma part del Pla de Barris. Per tant, futures actuacions a la resta de l’avinguda seran, en tot cas, obres que no estaran cofinançades pel Pla de Barris.