Detall del gual de vianants a l’avinguda de París

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp us informa de les novetats en relació a l’obra de renovació i millora dels serveis urbans i pavimentació de prop d’un quilòmetre de l’avinguda de Barcelona.

  • Aquesta setmana s’han instal·lat les noves canonades d’aigua potable, en el tram que va d’avinguda de Califòrnia a l’avinguda Veracruz, que entraran en funcionament la setmana vinent.
    Continuen els treballs de cablejat i col·locació d’armaris per al soterrament de les línies elèctriques d’Endesa, des de plaça Tarragona fins avinguda de Califòrnia.
  • Continua la pavimentació de les voreres en diversos trams de l’avinguda. A mesura que s’avança amb la col·locació de la llosa es va obrint el pas als vianants, tot i que queden pendents remats finals que es realitzaran a l’última fase de l’obra.
    Durant la setmana vinent està previst el començament de l’asfaltat de la zona de les voreres contigu al de llosa.
  • La setmana vinent els tècnics de l’Ajuntament es posaran en contacte amb els propietaris dels diversos immobles de l’avinguda de Barcelona per tal d’informar de com quedaran acabats els paviments que delimiten amb les seves propietats. Així mateix s’animarà a què substitueixin els paviments de les zones privades, on l’Ajuntament no pot actuar, per tal d’unificar criteris i adequar-los a les característiques de la nova avinguda.

El regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, Vicente Pérez ha explicat aquesta setmana en una entrevista al programa Mont-roig al dia de Canal Reus TV l’estat de les obres de l’avinguda de Barcelona.