09/10/2012
 La Regidoria del Pla de Barris de l’Ajuntament de Mont-roig ha preparat per aquests dos propers mesos, tot un programa de formació per a la població del municipi.
 

El programa, que es va iniciar ahir amb les càpsules formatives d’emprenedoria i cooperativisme en femení, inclou també la “II Edició del Seminari Ocupacional per a la cerca de feina” i dos cursos d’informàtica, un dirigit a desocupats i un altre per a jubilats.

Aquests cursos, com el d’”Iniciació al rus” al juny o la primera edició del “Seminari Ocupacional” a finals de setembre, són totalment gratuïts i es realitzen a l’Aula TIC del Pla de Barris, infraestructura que la Regidoria de Pla de barris ha condicionat per aquest fi i que esta ubicada al Centre Polivalent de Miami Platja.

De cara a l’any vinent, l’àrea del Pla de Barris s’ha proposat impulsar un ambiciós programa de formació que respongui a les diferents necessitats de la població i que va des de cursos de català, anglès o rus, fins a cursos d’ofimàtica de diferents nivells.

Per més informació sobre les actuacions formatives dutes a terme per la Regidoria del Pla de Barris els ciutadans poden dirigir-se a l’Oficina del Pla de Barris de la Florida, a l’edifici de les Oficines Municipals de Miami Platja, de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h o trucant al 977 170440.