11/06/2012
Dins les actuacions d’ajut del Pla de Barris, divendres 8 de juny, es va inaugurar una nova aula de Noves Tecnologies al Centre Polivalent del barri de la Florida de Miami Platja.

Inauguración del Aula TIC del Pla de Barris de la Florida

L’acte que presentà l’aula fou conduït per l’alcalde de Mont-roig del Camp, Ferran Pellicer, qui definí l’aula com una eina per ajudar a sortir de la crisi, i esperonà la gent a demanar de l’aula allò que volguessin millorar en les seves vides professionals.

El regidor responsable del Pla de Barris, Francisco Chamizo, va detallar les actuacions fetes dins el Pla de Barris, i desgranà l’activitat que es duria a terme dins l’aula, activitat que comença amb un curs de rus pel sector turístic de la zona, i que es reforçarà després de l’estiu amb cursos del Servei d’Ocupació de Catalunya, amb l’objectiu de millorar les possibilitats dels alumnes de trobar feina en finalitzar la formació.

Vanessa Mora, de Daleph formació (empresa encarregada de gestionar els cursos del SOC després de l’estiu) va fer la seva aportació explicant la importància de les xarxes socials com a motor de cerca d’ofertes de treball que no es poden localitzar per altres mitjans.

L’aula disposa de tots els mitjans d’última generació necessaris (terminals i ordinador pel professor, projector integrat, sistemes àudio…) i d’una capacitat per 24 alumnes.