20/04/2017

Avui s’inicia el curs de cambrer/a de pisos i, pròximament, començaran el de manipulador/a d’aliments i informador/a turístic.

Els interessats poden formalitzar les inscripcions a les OMAC de Mont-roig i Miami Platja de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

La regidoria d’Impuls Econòmic de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp està ultimant els detalls per donar inici als últims cursos gr  atuïts d’aquest mes d’abril. Aquesta oferta formativa comptarà amb cursos de cambrer/a de pisos, manipulador/a d’aliments i informador/a turístic. El programa es dirigeix a persones en situació d’atur, treballadors d’empreses del municipi, autònoms, empresaris i joves per tal de millorar les competències professionals de cara a la seva incorporació al món laboral o una millor preparació.

Les sessions per formar-se com a cambrer/a de pisos començaran avui i finalitzaran el 30 de maig. Les classes es desenvoluparan els dimarts i dijous de 9 a 12 hores a l’Aula del Pla de Barris del Centre Polivalent de Miami Platja. Aquest serà l’espai que acollirà els cursos d’informador/a turístic i de manipulador/a d’aliments. Ambdós s’iniciaran dimecres 26 d’abril. El primer ho farà en horari de tarda, de 16 a 20 hores, i es realitzarà cada dilluns i dimecres fins al 19 de juny. El segon, es farà al matí de 9 a 15 hores i es tornarà a repetir el divendres 28 d’abril en el mateix horari a la Casa de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig.

Paral·lelament, cal recordar que l’últim dijous de cada mes es realitzen els tallers de creixement professional. En aquest cas, el 27 d’abril es durà a terme una sessió de mindfulness. Es tracta d’una sessió formativa sobre l’atenció i la consciència plena per assolir resultats satisfactoris. D’altra banda, als mesos de setembre i octubre començaran les formacions de català, de Google Adwords i de fidelització i seguiment de clients.

Les inscripcions per realitzar els cursos es poden fer a les OMAC de Mont-roig del Camp i de Miami Platja, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h. Els interessats poden accedir a la sol·licitud des de la web de l’Ajuntament o bé la poden demanar a les dependències municipals. Les places per cursar cadascuna d’aquestes formacions s’assignaran per ordre d’entrada, tenint en compte les preferències de matriculació.

Els alumnes que ho necessitin i que hagin fet una petició prèvia a la regidoria d’Impuls Econòmic, podran fer ús de l’autobús municipal de forma gratuïta per tal d’assistir a les classes.

Formulari d’inscripcions (descarrega el PDF) 

Oferta formativa 2017 (descarrega el PDF)

         

Attachments