Per tercer any consecutiu el departament de Joventur organitza la Setmana Friki, amb motiu del Dia de l’Orgull Friki, que es celebra el 22 de maig. Es tracta d’una iniciativa popular que vol demostrar que les persones a qui els hi agraden les activitats considerades friquis no són un grup minoritari.

Després de la bona acollida els anys anteriors per part dels joves, la proposta d’aquest 2018 inclou una bateria d’activitats per a tots els gustos. Així, per exemple, hi haurà tallers d’imants, jocs de taula i com a novetats, un taller de cuina on es podran aprendre a crear postres amb incones de superherois i un campionat de parxís on els joves hi participaran a través del seu telèfon mòbil per guanyar el premi.

Concurs d’Instagram

Paral·lelament s’organitza un concurs d’Instagram i Facebook amb l’etiqueta #k1k2friki. El concurs començarà el 22 de maig a les 00.01 h i acabarà el 27 de maig a les 23.59 h. La participació és gratuïta i es poden presentar tantes fotografies com es vulgui. La fotografia més original, divertida i representativa de les activitats de la 3era edició de la Setmana Friki guanyarà un lot de productes friki.

Bases Concurs Instagram i Facebook SETMANA FRIKI

Attachments
  • concurs-intagram-354x500