El Mas Miró acollirà la 18ena Nit del Turisme. La vetllada, que es celebrarà el proper dijous 31 de maig, servirà per presentar a l’empresarial local el nou punt de promoció turística del municipi, l’espai on es va gestar l’univers i l’obra de l’artista Joan Miró.

La gala, a més, tornarà a ser punt de trobada entre el teixit empresarial i els representants municipals per tal de contribuir a la creació de relacions i sinèrgies que afavoreixin el desenvolupament turístic local. Durant la vetllada, a més, s’aprofitarà per donar la benvinguda a la nova temporada turística amb els nous projectes del sector.

Premi Nit del Turisme

Per tercer any consecutiu s’entregarà el premi Nit del Turisme, l’objectiu del qual és posar en valor el treball i la trajectòria professional d’aquelles empreses, entitats o institucions que aposten per la qualitat, la segmentació, la diferenciació i l’especialització en els seus serveis i que contribueixen d’aquesta forma a potenciar la competitivitat i el desenvolupament turístic del municipi. Els candidats finalistes són preposats per la Regidoria de Turisme i ratificats per Junta de Govern Local.

En aquesta edició els finalistes al Premi Nit del Turisme són:

– Càmping Miramar: Per la innovació i millora de les seves instal·lacions i serveis, fent de les seves caravanes vintage una forma d’allotjament innovadora i diferenciadora.

– Guingueta “Tierra Caliente”: Per la seva trajectòria professional reconeguda en el temps, fent de la seva guingueta un referent a la costa de Miami Platja.

– Victor Rubio: En nom propi, per la seva emprenedoria en el món de la restauració local, amb 4 establiments: Calma Playa Cristal, El Limonero, Ginger Café i la guingueta “Cosita Beach”. A més, properament està previst que obri un restaurant de cuina japonesa.