• La iniciativa té l’objectiu de generar vincles comunitaris entre la població, així com reduir el temps de soledat de les persones grans

 

Els grups estaran formats per 2 joves, un voluntari i una persona gran

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través del departament de Serveis Socials, col·labora amb el projecte Acompanyem, una proposta de relació inter-generacional entre els alumnes de 4t d’ESO de l’institut Miami i les persones grans del municipi.

Es tracta d’una iniciativa de l’institut Miami que compta també amb la participació del Casal d’Avis de Miami Platja i que té l’objectiu de generar vincles comunitaris entre la població, així com reduir el temps de soledat de les persones grans.

Per aconseguir-ho es busquen persones majors d’edat que vulguin fer de voluntaris i formar part dels grups d’acompanyament que estaran formats per dos joves i una persona gran del municipi.  A finals de gener els alumnes i la persona voluntària aniran a buscar persones grans als seus domicilis i sortiran a caminar plegats. D’aquesta manera es generaran estones enriquidores de passeig, de conversa i de complicitats.

Qui estigui interessat/a en fer de voluntari es pot inscriure al telèfon 977172865, del departament de Serveis Socials.