• El consistori va acordar per plenari sumar-se a la vaga feminista convocada pel 8 de març

Les regidories de Polítiques d’Igualtat i de les Dones, Joventut, Impuls Econòmic i Pla de Barris s’han coordinat per oferir una programació conjunta per commemorar el 8 de març, Dia internacional de les Dones.

La programació s’inicia aquest dimarts 27 de febrer amb la pintada del mural “De camí a casa vull ser lliure, no valenta” al casal de joves K2 de Miami Platja. L’activitat continuarà el dia 28 i es repetirà els dies 6 i 7 de març al casal de joves K1 de Mont-roig.

La següent proposta és la primera Trobada de dones empresàries i directives, que es realitzarà el proper 2 de març. Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu reunir al teixit empresarial femení del territori per tal de crear sinèrgies. L’activitat comptarà amb una xerrada formativa, dinar i cafè networking. Les dones interessades en participar-hi es poden inscriure a promocio@mont-roig.cat o bé al 977 17 25 27.

El 6 de març a Mont-roig i el 7 a Miami Platja, a les 6 de la tarda, tindrà lloc la lectura del manifest institucional que han consensuat les entitats municipalistes i que aquest any posa èmfasi en la bretxa salarial. Seguidament hi haurà un recital de contes per a nenes rebels.

També el 7 de març, els casals de joves realitzaran dinàmiques i activitats al voltant de la igualtat de gènere. A més, aquest dia s’oferirà una xerrada sobre Dones i cooperativisme en el marc del Compartim. Espai de dones a l’aula Tic del Centre Polivalent de Miami Platja.

Suport a la vaga feminista internacional del 8 de març

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp va aprovar al passat plenari, celebrat el 14 de febrer, donar suport a la vaga feminista convocada a nivell internacional.

Per aquest motiu, i seguint les recomanacions de les entitats municipalistes, s’ha decidit traslladar els actes inicialment previstos pel dia 8 de març als dies 6 i 7.

Consulta la programació aquí.