Es realitzaran neteges populars els dies 18, 22 i 24 de maig

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha tornat a adherir a la campanya europea Let’s Clean Up Europe amb l’organització de neteges populars conjuntament amb les escoles del municipi. En aquesta edició s’ha convidat als centres educatius a prendre part en aquesta iniciativa que vol conscienciar sobre la qualitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura, a més de promoure la recollida d’aquests resiud abocats il·legalment al nostre entorn.

A la proposta s’hi ha adherit l’escola Mere de Déu de la Roca que realitzarà una neteja de l’entorn a l’Institut Antoni Ballester, aquest divendres 18 de maig, de 10 a 12 h. Per l’altra banda l’escola Marcel·lí Esquius realitzarà l’activitat de recollida de resiud els dies 22 i 24 de maig, de 10 a 12h de l’Estany Gelat.

Tot i la participació de les escoles, les activitats estan obertes a tothom. Així, tots aquells que vulguin col·laborar amb aquestes accions voluntàries rebran guants i bosses de plàstic per poder recollir els residus que posteriormen seran separats per fer la recollida selectiva.

L’acció, que és una operació de neteja que s’organitza a nivell europeu, és una oportunitat única per incrementar el nivell de conscienciació sobre el problema de la brossa i ajudar a canviar el comportament de la població.

Aquestes accions de neteja ataquen els abocadors il·legals i els abocadors “naturals” i axiò permet posar en primer plat la necessitat de ser conscients del nostre comportament en la generació de residus.

 

Attachments
  • arc_color_h-500x72