Les biblioteques municipals de Mont-roig i Miami Platja formen part de les 270 biblioteques de tot Catalunya que s’han sumat a la “Supernit a les biblioteques”, el proper divendres 25 de maig. Mitjançant aquesta iniciativa s’ha convocat als nens i nenes de tot el territori per participar en diferents activitats i ajudar, així, la Nenúfar i la Matoll, les elfes de la família del Super3, a sortir de la Superbiblioteca on s’han quedat tancades per culpa del malvat Sr. Pla.

El Super3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya han organitzat la proposta que té l’objectiu de promoure la lectura entre el públic infantil.  La Supernit és el colofó d’una de les històries creades pel Super3 i que des de finals d’abril s’ha començat a difondre al canal Super3, al web super3.cat i a l’aplicació de vídeo per a mòbils i tauletes del Super3, i que, fins i tot, tindrà al web un videojoc creat expressament per a l’ocasió.

L’activitat és gratuïta, però l’aforament és limitat, per això cal inscriure’s prèviament a les biblioteques del municipi. Hi ha temps dins al 23 de maig. El divendres 25 de maig, els súpers s’han de presentar a les biblioteques una mica abans de les 20.00 h, acompanyats per un adult. La “Supernit a les biblioteques” començarà a les 8 del vespre i tindrà una durada d’una hora. No cal portar-hi res, només enginy per resoldre els dos últims enigmes que han d’alliberar la Nenúfar i la Matoll.