Caiacs, pitch and putt, jocs a la platja, orientació, natació, senderisme, BTT o tallers són algunes de les activitats que s’oferiran aquest estiu als casals esportius infantils. Un any més l’Àrea d’Esports ja ho té tot preparat perquè els més petits puguin gaudir de l’estiu i de la pràctica esportiva. Les activitats es realitzaran de dilluns a divendres, de 9h a 14h, a la base nàutica de la Platja Cristall, a la piscina municipal, als poliesportius o al Club de Golf Bonmont. Aquest any, es torna a oferir el servei d’acollida i l’habitual servei de menjador, que permet allargar l’horari de les 8 del matí a les 15.30h.

Les inscripcions per participar-hi comencen el proper dilluns 21 de maig i estaran obertes fins al 15 de juny. Aquestes es poden formalitzar als poliesportius municipals, de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de dilluns a dijous, de 17.30 a 19.30h. Tot i això, les inscripcions es podran seguir fent al llarg de l’estiu, sempre i quan quedin places lliures.

A més, tots els nens i nenes amb beca de menjador durant els curs acadèmic 2017-2018 tindran el servei de menjador becat i podran demanar ajuts per a la resta d’activitats esportives.

Activitats per a joves i adults

D’altra banda, els joves i adults també comptaran amb una oferta esportiva específica per aquest estiu que inclou aiguagim o natació, a més de ciclisme de sala o zumba, entre d’altres. Els preus es mantenen, 20 al mes, entrada puntual de 3 euros al dia o un abonament de 10 entrades per 15 euros. Aquests preus inclouen també l’accés al gimnàs del poliesportiu de Miami Platja.

Finalment, tots aquells que vulguin practicar esport a l’aire lliure, tindran classes gratuïtes de zumba, taitxítxuan i tonificació a la pèrgola de la platja Cristall i un dinamitzador a les instal·lacions esportives de la platja Cristall durant els mesos de juliol i agost. A més, aquest any hi haurà la possibilitat de practicar futbol flag i utilitzar la nova estació de cal·listènia.

 

Més informació:

Díptic activitats esportives estiu 2018