Jurat del II Premi d’investigació “Càmpings Mont-roig del Camp – Miami Platja”

El jurat del II Premi d’investigació “Càmpings Mont-roig del Camp – Miami Platja”, format per Yolanda Pérez, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, Manel Vilajosana, president de l’Associació de Càmpings de Mont-roig del Camp, Coia Domingo i Jordi Blay, responsables dels graus de Gestió en Turisme i Hoteleria i de Geografia, Anàlisi Territorial i Sostenibilitat dela Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili ha atorgat a l’estudiant Alba Font la concessió del segon premi d’investigació sobre els càmpings del municipi, dotat amb 2.000 euros.

La convocatòria és fruit d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i la Universitat Rovira i Virgili. El premi, que té una dotació econòmica de 2.000 euros, estava obert a les persones, matriculades en qualsevol dels estudis de grau o de màster de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV.

Alba Font, alumna del Màster en Gestió de Destinacions turístiques de la URV ha presentat una memòria en què proposa fer una recerca sobre les tendències, prioritats i necessitats del sector del càmping, centrant-se en el cas de Mont-roig del Camp. A l’apartat de resultats presentarà propostes d’innovació del sector del càmping i de gestió del sector del turisme pel conjunt del municipi.