La festa major de Sant Josep es celebrarà a Miami Platja, del 15 al 19 de març, amb una vintena d’actes per a tots els públics. Es tracta d’una programació que compta amb diverses novetats, com una calçotada popular i la presentació de la mascota infantil, així com amb propostes sempre esperades, com l’espectacle de monòlegs, aquest any a càrrec de l’humorista Toni Moog.

Programa de festes de Sant Josep 2019

Les festes començaran amb el pregó de festa major, que anirà a càrrec de José Garcia Tamayo, el divendres 15 de març, a les 19.30 h al parc de les Oliveres. Seguidament hi haurà un espectacle de bombolles gegants, música en directe i com a novetat, una musclada popular gratuïta.

Entrades de Toni Moog a la venda

A partir de les deu de la nit, el poliesportiu municipal acollirà un dels plats forts de les festes. Es tracta de l’espectacle de monòlegs de Toni Moog. L’humorista portarà fins a Miami Platja “Mas Canalla que nunca”, una proposta transgressora 0% censura, 100% Toni Moog, que no deixarà a ningú indiferent.

Les entrades anticipades ja es poden comprar, al preu de 10 euros, a través del portal de venda online Entradium, o de forma presencial a l’oficina de festes, (Sala 2) del Centre Polivalent, en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres i fins al 15 de març. El preu de les entrades a taquilla serà de 12 euros.

Dissabte 16 de març, dia principal de les festes, hi haurà un vermut popular i un espectacle d’acrobàcies i humor, campionats de jocs de taula per als joves, la tirada-local del Club de Tir Miami Platja i la gran festa de Sant Josep. L’acte comptarà amb diversos espectacles de carrer, el xou musical de la Bandarra Street Orkestra i la ballada de gegants de la Colla Gegantera del Barri dels 6 carrers, els Grallers de Mont-roig, la colla gegantera del Barri de Dalt Pitota i Pitot, l’Associació Lluna Roja i la Batucada Miami Sona. A més, s’ha convidat a tots els veïns i veïnes a participar en una flashmob. Les inscripcions per participar-hi encara estan obertes i es poden fer a través del correu electrònic flashmobmiami@mont-roig.cat. Els dies d’assaig seran divendres 8 de març, a les 20.00 h al poliesportiu i dijous 14 de març, a les 19.45 h al teatre del Centre Polivalent.

El tradicional ball de festa major amb el quartet Shákata, tancarà els actes de dissabte 16 de març.

Ja diumenge serà el torn de la festa multicultural, que començarà a les 12 del migdia a la plaça del Centre Polivalent. Durant tot el dia hi haurà mostra gastronòmica amb degustacions, balls i actuacions musicals de diverses associacions de Miami Platja. Al vespre, la companyia Mumusic Circus portarà l’espectacle Flou Papagayo al teatre del Centre Polivalent. Una proposta que destaca per haver rebut el premi al millor espectacle de carrer dels premis Zirkòlika de circ en català (2018) i per estar nominada als premis Maxs de les arts escèniques.

Calçotada popular i presentació de la mascota infantil

Dues de les principals novetats de la programació arribaran per Sant Josep. D’una banda, la calçotada popular, que permetrà gaudir de 15 calçots, llonganissa, cansalada, xoriço i pa per 5 euros. Els tiquets s’han de comprar de forma anticipada a l’oficina de festes, de 9 a 14 h, fins a l’11 de març. També es poden fer reserves per correu electrònic a festes@mont-roig.cat i a través del telèfon 977 17 27 06.

De l’altra, la presentació de la mascota infantil, un divertit personatge que s’ha creat a partir d’un concurs fet entre els alumnes de 5è i 6è de les tres escoles del municipi (El hall del Centre Polivalent, acollirà, a més, durant totes les festes l’exposició de tots els dibuixos). Durant la tarda hi haurà bombolles, confeti, música i coca de sucre per berenar. A més, des de quarts de cinc de la tarda, a la plaça del Centre Polivalent els nens i nenes podran gaudir d’una tarda d’activitats amb inflables, tallers i zona de ludoteca.

La tirada lliure de bitlles de l’Associació Cultural de Bitlles de Miami Platja, la missa rociera amb el Coro Rociero Arena del Mar i el berenar pels socis del Casal d’avis Sant Jaume completen la programació de les festes de Sant Josep.

Finalment, s’organitza el concurs fotogràfic de les festes, a través d’Instagram i Facebook amb l’etiqueta #StJosepMiami19. Les tres fotos més originals i/o representatives de les festes podran guanyar un pernil.

Bases Concurs Instagram i Facebook Sant Josep 2019