29/05/2012
L’Àrea del Pla de Barris de l’Ajuntament de Mont-roig estrenarà, el proper 12 de juny, la seva nova Aula TIC amb la realització d’un curs de formació d’iniciació al rus.

Aquest curs és gratuït i està adreçat a tots aquells ciutadans del municipi que estiguin interessats en iniciar-se en aquest idioma d’importància creixent, tenint preferència aquells que es trobin en situació de desocupació o que treballin pel sector turístic privat.

El curs de formació “Iniciació al rus” tindrà una durada de 30 hores, repartides en 4 setmanes, i serà impartit pel Miró Centre d’Estudis. D’aquesta manera, el curs tindrà lloc els dies 12, 13, 15, 19, 20, 22, 26, 27, 29 de juny i 3 de juliol a l’Aula TIC del Centre Polivalent de Miami Platja.

El període d’inscripcions al curs de formació s’inicia el proper dilluns 4 de juny a l’Oficina del Pla de Barris de la Florida, ubicada a l’edifici de les Oficines Municipals de Miami Platja, de 9:00h a 14:00h. Les places per la realització d’aquest primer curs de formació organitzat per la Regidoria del Pla de Barris són limitades.

Per a més informació i consulta de les bases d’inscripció podeu contactar amb l’Àrea del Pla de Barris al telèfon 977 170440 o bé a pladebarris@mont-roig.cat.