Durant dos mesos s’oferiran tallers i xerrades adreçades a les dones del municipi

La Regidoria de Cultura, Polítiques d’Igualtat i de les Dones de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp torna a programar durant dos mesos activitats formatives i de lleure adreçades a les dones del municipi. Es tracta del programa Done i Salut que ofereix diverses propostes per a totes les edats, des de conferències sobre alimentació saludable dirigit a dones de la tercera edat fins a tallers per a joves i infants d’educació en la igualtat de gènere i en les relacions sanes entre ambdós sexes.

Aquestes activitats tindran llocs durant els mesos  d’octubre i novembre i acabaran el 25 de novembre, coincidint amb el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Per aquest dia s’ha programat la lectura del manifest institucional i la realització de contacontes per a la igualtat a les bibliotequies de Mont-roig i Miami Platja.

El programa Dones i Salut també compta amb dues exposicions: “Si vols t’ho explico” d’Yvonne Fuster i Rat Cebrián que podrà visitar-se a l’Església Vella de Mont-roig i “Violència masclista en la parella: desmuntem mites?” que podrà veure’s a la Biblioteca Joan Miró de Miami Platja.