31/03/2013
El Pla de Barris de la Florida amplia el ventall de cursos formatius

El Pla de Barris del Ajuntament de Mont-roig del Camp dirigirà durant el 2013, un ambiciós programa de formació orientat principalment als col·lectius municipals amb major risc d’exclusió social (joves, dones, gent gran, nouvinguts i persones en situació d’atur).

El ventall de possibles cursos és ampli. Es poden anomenar com a exemple de cursos a realitzar “Com exercitar la ment / alimentació adequada / risoteràpia” per a la gent gran, “Gestió de xarxes socials / monitor de lleure / preparació d’exàmens per accés a formació reglada” per a joves i “orientació a clients i ventes / idiomes / ofimàtica / monitor de menjador / manipulador d’aliments / emprenedoria / orientació laboral” per a la resta de col·lectius.

El consistori reforça aquesta iniciativa del Pla de Barris de la Florida després de veure la bona acceptació que va tenir la primera oferta formativa de l’any passat. Més de 120 participants en cursos que van cobrir: idiomes, ofimàtica, l’emprenedoria, l’orientació laboral…

Així doncs, el programa de formació quedarà definitivament fixat amb les accions amb més demanda de les proposades o fins i tot amb d’altres que els mateixos ciutadans suggereixin. Tots els cursos es faran a l’Aula de Noves Tecnologies del Pla de Barris, ubicada al Centre Polivalent de Miami Platja, amb capacitat per 40 persones i perfectament condicionada amb pantalla, vídeo projector, equips informàtics i multifuncions per l’ús dels usuaris.

Recordem que tothom interessat en obtenir més informació pot dirigir-se a l’Oficina del Pla de Barris de la Florida de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h, trucant al 977170440 o bé escrivint un correu electrònic a pladebarris@mont-roig.cat.