La pròxima edició de l’Espai Entrevistes tindrà lloc el dia 9 d’abril al Centre Polivalent de Miami Platja i hi participaran les empreses locals Gino’s Miami Platja, La Torre del Sol – Càmping Bungalow Wellness Resort, Grupo Auda i Alannia Els Prats – Marjal Resorts. En aquesta ocasió es realitzaran entrevistes ràpides per cobrir més de 50 places vacants, que estan relacionades amb el sector turístic. Es tracta de personal de cuina, de recepció, d’animació o de jardineria, entre d’altres.

Les entrevistes començaran a les 9 del matí i es faran segons ordre d’arribada dels candidats/es. Per participar-hi cal portar un currículum actualitzat per a cada lloc de treball al qual es vulgui optar. És imprescindible estar inscrit a la Borsa de Treball Municipal, així com complir amb els requisits demanats per les empreses. A partir de l’aspirant número 20 de cada oferta no es pot assegurar l’entrevista, però si que es podrà entregar el currículum a les empreses.

La singularitat de la iniciativa, que té l’objectiu de fomentar l’ocupabilitat al municipi, és que les entrevistes són exprés i tenen una durada màxima de 5 minuts. Tot i això, amb aquestes sessions, les persones que busquen feina tenen l’oportunitat de presentar-se i defensar personalment la seva idoneïtat pel lloc que s’ofereix. Per la seva banda, les empreses poden valorar un gran nombre de candidatures de forma ràpida i tenir un primer contacte amb els entrevistats. Posteriorment poden decidir efectuar segones entrevistes en profunditat amb aquelles persones que considerin que s’ajusten als perfils cercats.

D’altra banda, les empreses locals que vulguin participar a les Entrevistes Exprés per als seus processos de selecció de personal poden posar-se en contacte amb el departament d’Impuls Econòmic, per tal de concretar futures edicions d’aquesta iniciativa. L’ESPAI. Av. Màlaga, 32 – Miami Platja Tel. 977 17 25 27 / promocio@mont-roig.cat

Ofertes de treball de l’Espai Entrevistes del 9 d’abril de 2019 en pdf