24/09/2012
El calendari de cursos formatius de l’Aula TIC del Pla de Barris comença aquest proper mes d’octubre amb la realització d’unes càpsules formatives d’emprenedoria i cooperativisme en femení.

 43-200x350

Aquest curs de formació gratuït està adreçat a totes aquelles dones del municipi que vulguin fomentar el seu esperit emprenedor i el cooperativisme. D’aquesta manera, durant les 37 hores lectives, les alumnes podran entendre els principis cooperatius, el triangle de la creació d’empreses, què és un pla d’empresa o tècniques de comunicació i negociació amb clients i proveïdors.

Les persones interessades en fer la inscripció al curs hauran d’adreçar-se de dilluns 1 d’Octubre fins el divendres dia 5, a l’Oficina del Pla de Barris de la Florida, ubicada a l’edifici de les Oficines Municipals de Miami Platja, de 9:00h a 14:00h. Les places són limitades.

Les càpsules formatives, com ja és habitual, es faran a l’Aula TIC (situada al centre polivalent de Miami Platja) del 8 al 18 de octubre de 10:00h a 14:00h.

Per més informació sobre aquest i altres cursos de formació, podeu contactar amb l’Àrea del Pla de Barris al telèfon 977 170440 o bé enviar un correu a l’adreça electrònica: pladebarris@mont-roig.cat.