30/12/2014
La Regidoria de Pla de Barris de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha finalitzat aquests últims dies la primera fase del projecte de reparació de voreres.

Aquesta fase ha inclòs tasques en els següents punts del barri: Av. de Sevilla (cantonada Av. Barcelona), C. de Murcia ab-200x350(cantonada C. de Sòria), C. de Badajoz, C. de Lleó (cantonada Av. de Cadis), C. Montblanc (cantonada Av. de Veracruz), Av. los Àngeles (cantonada C. Montblanc).

La segona fase s’executarà fins a finals d’any en d’altres punts com per exemple: Av. Cadis (cantonada c. de la Conca), C. de Badajoz (tram entre c. Sòria i C. Sevilla) i al voltant de la zona verda ubicada entre les cantonades dels carrers Veracruz, Valls i Pintor Fortuny.

L’objectiu d’aquest projecte és reparar aquells trams de vorera que estan en pitjor estat o són inexistents i facilitar els accessos als edificis públics.

Segons el regidor del Pla de Barris, el Sr. Fermín Díaz “el treball de camp per part de l’equip tècnic municipal dut a terme a principis d’any, ha permès aflorar questes deficiències en diferents punts del barri. Des del consistori hem considerat prioritari actuar-hi, per tal de facilitar el trànsit dels vianants i evitar riscos de seguretat dels mateixos”.

L’actuació té un cost subvencionable de fins a 200.000,00€ i s’emmarca dins el “Projecte d’intervenció integral de renovació urbana del barri de La Florida de Miami Platja” aprovat l’any 2010 d’acord amb la Llei de Barris de la Generalitat de Catalunya. D’aquest import, l’Ajuntament n’assumirà el cinquanta per cent, mentre que l’altre cinquanta per cent serà aportat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.