La programació de Carnaval s’iniciarà divendres 1 de març, amb el ball infantil de disfresses, que tindrà lloc al poliesportiu municipal de Miami Platja, a dos quarts de 6 de la tarda. També divendres a les 10 de la nit, el poliesportiu de Mont-roig acollirà el tradicional Ball de Parelles, amb el Quartet Costa Daurada.

Dissabte a la tarda, serà el moment de les grans rues de Carnaval. A Mont-roig, a les 16 h, plantada de carrosses infantils a l’avinguda de Catalunya, recorregut per diversos carrers i ball infantil al poliesportiu.

A la nit, a dos quarts d’onze tindrà lloc la rua de lluïment pels carrers de Mont-roig. Un cop al poliesportiu, ball de disfresses, lliurament de premis del concurs de Carrosses i Comparses i nomenament del III Rei i Reina Carnestoltes.

A Miami Platja, la rua de lluïment s’iniciarà a les 7 de la tarda. Per tercer any consecutiu es torna a programar el Miamodromo, un espai en què les carrosses i comparses duran a terme diversos balls d’exhibició. Serà a l’encreuament entre carrer Màlaga i Granada.

En arribar al poliesportiu, sopar de carnaval, cadascú el porta de casa, per seguidament iniciar el ball de disfresses, lliurament de premis i nomenament també del III Rei i Reina Carnestoltes.

La programació de Carnaval finalitzarà el dimarts 5 de març amb la vetlla i crema del Rei Carnestoltes al vestíbul i aparcament de la Casa de Cultura de Mont-roig, així com una sardinada popular, a partir de les 8 del vespre.

El Consell Festiu de Mont-roig, l’AMPA de l’escola Marcel·lí Esquius, els Kintus 2019 de Mont-roig i els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Miami col·laboren en diversos actes del Carnaval.

Inscripcions obertes per participar en el concurs de Carrosses i Comparses

Durant els balls de disfresses de dissabte a la nit, es donaran a conèixer les colles guanyadores del concurs de carrosses i de comparses d’aquest any. Un cop més s’estableixen diversos premis, 300, 200 i 100 euros per les colles que guanyin el 1r, 2n, i 3r premi de carrossa i 200, 150 i 50 euros per les colles que guanyin les tres primeres posicions de la categoria de comparsa.

El període d’inscripció al concurs es pot fer des d’avui i fins al 25 de febrer de 2019 a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OMAC), en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres. I a través d’aquest enllaç de la seu electrònica.

Els jurats valoraran elements com la coreografia, la bellesa de la disfressa i l’originalitat en el cas de les comparses, així com la dificultat de l’elaboració i els acabats del vehicle en el cas de les carrosses.

Consulteu les Bases reguladores del Concurs de la Rua de Carnaval 2019

Cartell de Carnaval de Miami Platja

Cartell de Carnaval de Mont-roig

Attachments
  • carnaval-mont-roig-2019-1-354x500