La novena edició d’aquesta programació que organitza el Departament de Joventut ofereix concursos de fotografies, tallers de cuina i maquillatge, el passatge del terror a Miami i la segona edició del Mont-roig Misteriós, entre d’altres.

Torna el cicle Pànic que organitza per novè any consecutiu el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig amb una bateria d’activitats que cada any porta a la participació de més gent en les seves diferents propostes destinades tant al públic juvenil com als adults que també hi participen. El taller ha començat aquest cap de setmana amb l’inici del concurs d’Instagram  i la primera sessió del Photo Pànic. Les activitats s’allargaran fins el primer cap de setmana de novembre.

En aquesta edició el cicle Pànic 2017 permetrà gaudir d’activitats com el taller de cuina zombi que tindrà lloc al Casal de Joves K1 i K2, l’activitat fotogràfica Photo Pànic, l’atac zombi o el maquillatge de terror, entre altres. Com a novetat en aquesta edició comptarem amb un taller de decoració de terror que es farà els dies 20 i 21 de setembre al Casal de Joves K1 i k2 , i la segona edició del Mont-roig Misteriós, que després de la bona acollida de l’any passat i amb la col·laboració grup de teatre Els Xuts i el Departament de Cultura, tornarà a realitzar-se amb nous escenaris i inquietants històries la nit del divendres 27 d’octubre. Un dels actes més destacats d’aquest cicle Pànic és el Passatge del Terror al Casal de Joves K1 que torna els dies 20, 21 i 22 d’octubre. En aquesta edició ens endinsarem en el misteriós món oriental. Tok’l2 també es tematitza per l’ocasió i ens portarà a les Nits Negres de Port Aventura World el dissabte 14 d’octubre.