El programa Dones i Salut torna aquest mes de novembre amb diversos actes dirigits a totes les dones del municipi amb l’objectiu de fomentar el seu benestar i la salut psíquica i emocional. El primer taller se celebrarà aquest dimarts dia 6 de novembre al Casal d’Avis de Mont-roig a les 17.30 h de la tarda amb la xerrada autoestima i optimisme que compta amb la col·laboració de la Unió de Dones de Mont-roig. També es faran dues conferències adreçades a les dones que tenen més de 50 i 60 anys amb pautes i conseller sobre com enfocar la vida a partir d’aquestes edats.

El programa Dones i Salut posarà el focus en aquesta ocasió en les violències sexistes, per això, juntament amb el Departament Joventut s’ha programat un teatre fòrum per reflexionar sobre l’assetjament sexual dirigit als alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Antoni Ballester i Institut Miami Platja.

Dirigit als nens i nenes del municipi es realitzaran dos contacontes a les biblioteques municipals per impulsar la igualtat entre les persones sense distinció de gènere, el dia 20 de novembre a Mont-roig amb Sílvia Palazón i el dia 23 a Miami Platja amb Montse Parra.

Programa complet Dones i Salut

Cartell Miami Platja