Així, a partir de les 16.30 hores, a l’aparcament de la Casa de Cultura de Mont-roig hi haurà, a més de venda de llibres i roses, tallers d’imants, de pinta cares i de manualitats a càrrec de Joventut, de la Biblioteca Joan Miró i d’Els Brivalls, respectivament. A partir de les 5 de la tarda es farà l’entrega de premis del concurs dels Superlectors de les biblioteques i a continuació, hi haurà un espectacle d’animació infantil amb la companyia Set de so, en el marc de la programació semestral que s’organitza des de Cultura.

A quarts de set de la tarda, les entitats prendran protagonisme amb la plantada dels gegants de la Vila i actuació dels gegants del Barri de Dalt Pitota i Pitot i dels gegants del Barri dels Sis Carrers acompanyats dels Grallers de Mont-roig i dels Grallers del Barri de Dalt. Tot seguit, la Rotllana Mont-rogenca oferirà una ballada de sardanes perquè tothom qui vulgui s’hi pugui afegir. Per acabar la festa, la Coral Sant Miquel oferirà un concert especial per a l’ocasió.

A Miami Platja, la festa enguany es traslladarà a l’avinguda de Barcelona (des d’av. Califòrnia fins av. Los Ángeles) i començarà també a partir de les 16.30 hores. A més de les paradetes hi haurà tallers d’imants, pinta cartes, roses de paper i punts de llibre, a càrrec de Joventut, de la Biblioteca Miramar, del grup de Dones i Joves del Pla de Barris i de l’Associació Lluna Roja, respectivament.

A les 17.30 h els més petits podran gaudir d’un espectacle d’animació infantil amb la companyia Farsa de Farsants. A continuació, entrega de premis del concurs de punts de llibre i dels Superlectors de les biblioteques. Ja a les 7 de la tarda, plantada de la geganta Lluna Roja i ballada de sardanes a càrrec de l’Associació Line Dance & Country de Mont-roig/Miami. L’actuació de la batucada Miami Sona posarà el punt i final a la festa.

Fes la teva rosa de Sant Jordi!

Per tercer any consecutiu, s’ha convidat als nens i nenes de les escoles a fer una manualitat relacionada amb Sant Jordi. En aquesta ocasió es tracta de pintar i retallar la rosa.

Descarrega aquí la manualitat