L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ja ho té tot a punt per la quarta edició de la cursa solidària Crema Torrons, que tindrà lloc el pròxim diumenge 13 de gener, a partir de les 10 del matí, a la Pèrgola de la Platja Cristall de Miami Platja. Es tracta d’una iniciativa que neix amb l’objectiu de fer baixar els excessos calòrics de les festes nadalenques, però sobretot per recaptar fons per una causa solidària. En aquesta edició diners que es recaptin es destinaran a la Fundació Esclerosi múltiple.

La principal novetat d’aquest 2019 serà una master class de zumba que tindrà lloc al finalitzar les curses i que comptarà amb la participació de fins a 6 monitors experts en aquesta disciplina. La iniciativa, que començarà a les 12.30 h, també servirà per recaptar diners, així com la resta d’activitats paral·leles que s’han programat: com els inflables o el mercadet solidari.

Inscripcions obertes

Les persones que vulguin participar en les curses Crema Torrons ja poden fer les inscripcions, online a través de Naturetime. Un any més, s’ofereixen dos recorreguts, de 5 i 10 km que es realitzaran íntegrament per asfalt i que transcorreran pel costat del mar, per tal de poder gaudir de les cales de Miami Platja.

A més, i per tal que els més petits també puguin córrer i ajudar, s’han creat dues curses de 500 m i de 1.000 m.

Crida per trobar voluntaris/es

D’altra banda, per tal que la competició sigui un èxit es necessita de l’ajuda i implicació de moltes persones. Per aquest motiu des del departament d’Esports estan buscant voluntaris i voluntàries que vulguin donar un cop de mà amb les diverses tasques que cal desenvolupar durant aquesta jornada esportiva i solidària.

Les persones interessades poden apuntar-se omplint el següent formulari.