Les inscripcions es podran fer a partir del 25 de setembre. Les classes i les activitats començaran el 2 d’octubre

L’Àrea d’Esports ja ho té tot preparat per una nova temporada d’activitats esportives. Zumba, tai-txi-txuan, pilates, abdominals, ciclisme de sala o gimnàstica per a la gent gran són algunes de les classes dirigides que s’oferiran als poliesportius municipals en diversos horaris de matí i tarda, de dilluns a divendres.

Les classes dirigides començaran el proper 2 d’octubre i totes aquelles persones que vulguin participar-hi podran apuntar-se a partir del dia 25 de setembre. Les inscripcions es podran fer de 9 a 13.30 i de 16 a 18 h als poliesportius municipals. Els preus es mantenen com l’any passat de tal manera que per 60 euros al trimestre, els usuaris poden escollir l’horari, la classe i el poliesportiu que més s’adapti a les seves necessitats. A més, aquest any es pot optar per l’abonament adult + infant que inclou les activitats dirigides d’adults i el gimnàs i una activitat infantil, excepte natació per 90 euros al trimestre. Altres novetats pel que fa als preus són l’opció mensual, per 25 euros, l’abonament de 10 entrades per 15 euros, a utilitzar en 3 mesos i l’entrada puntual, per 3 euros.

Cal destacar la nova sala de fitnes totalment equipada del poliesportiu de Miami platja que poden utilitzar totes les persones, majors de 16 anys, que s’apuntin a les activitats esportives.

L’oferta juvenil s’amplia amb el programa Futbol Net

L’oferta esportiva per a joves inclou novetats aquesta temporada. Es tracta del programa Futbol Net, que es realitzarà gràcies a un conveni amb el Futbol Club Barcelona. Tècnics locals contractats per aquest organisme oferiran una activitat on el futbol esdevé una eina per fomentar els valors entre els joves. La participació és gratuïta però cal fer inscripció prèvia.

Per altra banda, un any més, els més petits poden optar a diverses propostes esportives com barrufets (psicomotricitat), iniciació esportiva, esports de raquetes i natació, en aquest cas, a la piscina coberta de l’Hospitalet de l’Infant. El preu del trimestre són 60 euros, excepte la natació que són 66 euros.

Díptic esports temporada 2017-2018