Event-detail
  • Hora 16:30
  • Data 23/04/2019
  • Localització Av. Barcelona (entre Av. Califòrnia i Av. Àngels)

A Miami Platja, la festa enguany es traslladarà a l’avinguda de Barcelona (des d’av. Califòrnia fins av. Los Ángeles) i començarà també a partir de les 16.30 hores. A més de les paradetes hi haurà tallers d’imants, pinta cartes, roses de paper i punts de llibre, a càrrec de Joventut, de la Biblioteca Miramar, del grup de Dones i Joves del Pla de Barris i de l’Associació Lluna Roja, respectivament.

A les 17.30 h els més petits podran gaudir d’un espectacle d’animació infantil amb la companyia Farsa de Farsants. A continuació, entrega de premis del concurs de punts de llibre i dels Superlectors de les biblioteques. Ja a les 7 de la tarda, plantada de la geganta Lluna Roja i ballada de sardanes a càrrec de l’Associació Line Dance & Country de Mont-roig/Miami. L’actuació de la batucada Miami Sona posarà el punt i final a la festa.

Fes la teva rosa de Sant Jordi!

Per tercer any consecutiu, s’ha convidat als nens i nenes de les escoles a fer una manualitat relacionada amb Sant Jordi. En aquesta ocasió es tracta de pintar i retallar la rosa.

Descarrega aquí la manualitat