Event-detail
  • Hora 9:00
  • Data 09/04/2019
  • Localització Centre Polivalent de Miami Platja

Fins a 5 empreses locals que es troben en procés de selecció de personal entrevistaran a persones inscrites a la Borsa de Treball Municipal 

Augmenta el nombre d’empreses que participaran a la pròxima sessió de l’Espai Entrevistes, que tindrà lloc el dia 9 d’abril al Centre Polivalent de Miami Platja. El grup Calma- Ginger- Limonero, que també es troba en procés de selecció de personal, s’afegirà a la iniciativa per tal de trobar candidats i candidates per les seves ofertes de treball. Així doncs, al final seran 5 les empreses locals (Gino’s Miami Platja, La Torre del Sol – Càmping Bungalow Wellness Resort, Grupo Auda, Alannia Els Prats – Marjal Resorts i Calma-Ginger-Limonero) que realitzaran entrevistes ràpides per cobrir més de 50 places vacants, que estan relacionades amb el sector turístic. Es tracta de personal de cuina, de recepció, d’animació o de jardineria, entre d’altres.

Les entrevistes començaran a les 9 del matí i es faran segons ordre d’arribada dels candidats/es. Per participar-hi cal portar un currículum actualitzat per a cada lloc de treball al qual es vulgui optar. És imprescindible estar inscrit a la Borsa de Treball Municipal, així com complir amb els requisits demanats per les empreses. A partir de l’aspirant número 20 de cada oferta no es pot assegurar l’entrevista, però si que es podrà entregar el currículum a les empreses.

Les empreses locals que vulguin participar a les Entrevistes Exprés per als seus processos de selecció de personal poden posar-se en contacte amb el departament d’Impuls Econòmic, per tal de concretar futures edicions d’aquesta iniciativa.

Empreses i llocs de feina de l’Espai Entrevistes del 9 d’abril de 2019