L’Ajuntament de Mont-roig del Camp us informa de les novetats en relació a l’obra de renovació i millora dels serveis urbans i pavimentació de prop d’un quilòmetre de l’avinguda Barcelona.

  • Ha finalitzat l’excavació de la rasa i la instal·lació del col·lector d’aigües pluvials a l’avinguda de Barcelona. Aquests han estat uns dels treballs que han provocat més pols i soroll. En aquests moments s’estan efectuant els treballs per col·locar aquest col·lector a les avingudes París i Viena.
  • Aquesta setmana han començat els treballs d’asfaltat de la part central de l’avinguda, minimitzant considerablement les molèsties ocasionades per la pols. El tram que s’asfalta, de moment, és entre plaça de Tarragona i carrer d’Alemanya.
  • Les pròximes setmanes es desviaran els vianants per aquesta zona asfaltada i s’habilitaran passos cap a les façanes, això permetrà executar els treballs més pròxims als edificis (canalitzacions d’aigua potable i gas natural, entre d’altres).
  • A més, continuen els treballs als laterals de l’avinguda per canalitzar les telecomunicacions en tot l’àmbit, així com l’excavació de la rasa i la instal·lació del col·lector d’aigües residuals en el tram entre l’avinguda Cadis i l’avinguda de Veracruz.
  • Als encreuaments amb les avingudes Califòrnia i Los Angles s’han habilitat més zones i places d’aparcament de forma permanent, amb la previsió de mantenir-les mentre la normal evolució de les obres ho permeti.