Una jornada d’actes per acomiadar la N340 abans de l’inici de la primera fase de les obres, un espectacle de monòlegs i una festa multicultural, plats forts de les festes

Miami Platja es prepara per viure la Festa Major de Sant Josep, que se celebrarà del 15 al 19 de març. En aquesta edició, un dels plats forts serà l’acte “Adeu Nacional, hola avinguda!”, una jornada d’activitats per acomiadar simbòlicament la Nacional 340 abans de l’inici de la primera fase de les obres de remodelació, que s’iniciaran en breu.

La jornada, que tindrà lloc dissabte 17 de març, comptarà amb un vermut popular i un taller de pintura per endur-se un fragment de l’asfalt de record. També hi haurà xanquers, la batucada del grup local Miami Sona, un espectacle de titelles i alguna sorpresa més! I a la tarda, inflables i festa holi.

Una altra de les activitats destacades és la festa multicultural, que es celebrarà el diumenge 18 de març a la plaça del Centre Polivalent, de les 12 del migdia a les 20 del vespre. Durant tot el dia hi haurà mostra gastronòmica amb degustacions, balls i actuacions musicals de diverses associacions de Miami Platja.

D’altra banda, els monòlegs tornaran a ser protagonistes de les festes a través d’un espectacle que oferiran José Corbacho, José Boto i Xavier Deltell, aquest divendres 16 de març, a les 10 de la nit, al poliesportiu municipal. Les entrades anticipades ja estan a la venda i es poden adquirir fins al 15 de març de 9 a 14 i de 16 a 19 h a la Sala 1 del Centre Polivalent.

(Descarrega el programa de les festes de Sant Josep)

Els actes, però s’iniciaran de manera oficial el divendres 16 de març a les 19 hores amb el pregó de festes, que anirà a càrrec de la veïna Isabel Muñoz Martínez. S’oferirà també aperitiu popular i música en directe.

Durant aquests dies hi haurà activitats adreçades a tots els públics, com els tornejos i la nit Jove a la plaça de l’Illa el dissabte, el ball popular al centre polivalent, l’espectacle de cabaret The lovers, diumenge 18 de març o les activitats esportives que organitzen diverses entitats locals.

El dilluns 19 de març, després de la tradicional missa rociera, els més petits seran els protagonistes. Podran pintar un mural, pujar al trenet per passejar i gaudir d’un espectacle de màgia.

 

Attachments
  • cartell-sant-josep-mut-02-353x500
  • cartell-sant-josep-mut-01-353x500